4 out of 5 teenager recommend this WordPress.com site

Președintele PDL Emil Boc și-a depus mandatul de la șefia PDL, după ce, anterior, varianta menținerii lui Emil Boc la conducerea partidului a primit 24 de voturi „contra” și 24, „pentru”

Discutiile au fost tensionate, dupa ce mai multi lideri locali ai partidului le-ar fi cerut lui Emil Boc si echipei sale sa-si asume esecul din alegerile locale si sa demisioneze. Potrivit unor surse, ar fi existat un conflict intre Emil Boc si Mihai Stanisoara.
De asemenea, vicepresedintele Gheorghe Stefan ar fi propus instalarea unei conduceri interimare a partidului, formata numai din membri de la Bucuresti.
Emil Boc a castigat alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca, marcand una dintre victoriile importante pentru PDL in lupta cu USL. Exista, totusi, voci in partid care cer demisia lui, in semn de asumare a esecului electoral inregistrat pe plan national de PDL.
inaintea sedintei de la Palatul Parlamentului, mai multi lideri PDL s-au intalnit la sediul partidului, pentru discutii care au durat mai bine de patru ore.
Ulterior, surse din PDL au anuntat, pe rand, demisiile persoanelor din conducerea partidului – Gheorghe Stefan, Gheorghe Flutur, Dorin Florea, Elena Udrea, Ioan Oltean.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: