4 out of 5 teenager recommend this WordPress.com site

Monday, 27 September 2010 16:23

Cu siguranta, un fizic placut si un zâmbet sincer si luminos sunt atuuri care fac diferenta în ochii unui juriu. Dar sunt acestea, oare, totul? Pe lânga sport si o nutritie echilibrata, un model de frumusete este înzestrat cu o atitudine învingatoare, trasatura unei personalitati puternice. Atitudinea se învata, se poate construi în timp, dar nu o poti gasi de cumparat de la magazin.

Imediat dupa câstigarea titlului Miss Teenager România 2010 de catre Roxana-Emma Dumitrescu, programul de pregatire al reprezentantei tarii noastre la Marea Finala Miss Teenager Universe 2010 din Costa Rica, intra pe o panta ascendenta, intensificându-se în ultima luna si jumatate.

Pe lânga o înfrumusetare a danturii la clinica dentara Dental Implant, multumita sponsorului Miko Beauty Center, Emma a participat la un program personalizat de pregatire conceput de catre expertii Miko, constand in tratamente corporale, faciale si fitness. În plus, Massimo Cornacchia, celebrul hairstylist Framesi, se va ocupa de look-ul final al Emmei pentru concursul din Costa Rica de pe 17 octombrie.

Pentru a se integra cat mai bine in echipa de finaliste a lumii la cantonamentul de pregatire din Costa Rica, Emma a participat la cursuri de limba engleza în cadrul Centrului Berlitz de studii lingvistice de la Bucuresti. Metoda de învatare Berlitz este faimoasa pentru abordarea directa, bazata pe conversatie cu profesorii vorbitori nativi, astfel încât asimilarea de catre cursant se face simplu si intuitiv, asa cum se invata limba materna.

Mai mult, Emma a studiat în particular si limba spaniola pentru a comunica mai usor si mai natural cu organizatorii si concurentele din alte tari.

“Miss Teenager România 2010 este în primul rând un concurs de frumusete care pune accentul pe educatie si armonia dintre minte si trup, look si personalitate. Ne dorim sa scoatem la lumina potentialul concurentelor câstigatoare. Încercam sa pregatim adolescentele pe mai multe planuri pentru a putea face “fata” acestui domeniu subiectiv si solicitant precum lumea frumusetii si a modei. Emma vrea sa ne dovedeasca ce inseamna o atitudine invingatoare. Si pentru asta merita votul vostru. Sa-i tinem pumnii la Finala din Costa Rica de pe 17 octombrie!”

Rita Muresan

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: