4 out of 5 teenager recommend this WordPress.com site

este Roxana Emma-Dumitrescu, o prezenta incredibila pe scena Concursului, înzestrata cu o frumusete aparte, plina de sarm, gratie si efervescenta. Roxana a impresionat foarte placut membrii juriului, câstigând si Premiul Presei la categoria “Cel mai frumos zâmbet”, categorie care chiar daca nu exista, tocmai am inventat-o special pentru domnisoara Emma.

Alaturi de Roxana-Emma Dumitrescu, pe podiumul Miss Teenager România 2010 s-a mai aflat si câstigatoarea Premiului II – Aura Alexandra Giurca si câstigatoarea Premiului III – Eugenia Moise.
Câstigatoarea titlului de Miss Congeniality a fost revendicat de catre Cristina Prunescu, fiind votata preferata fetelor în Cantonamentul de Pregatire de la Hotel Novotel.  
Premiul de Popularitate, acordat în functie de numarul de voturi de pe website-ul nostru, a fost câstigat de domnisoara Andrada Borches, cu un numar impresionant de 7408 de voturi adunate de la fanii si fanele Miss Teenager România 2010. 
Câstigatoarea titlului de Miss Fotogenie îi revine Roxanei Andra Pop, o tânara de 16 ani din Oradea, favorita aparatului de fotografiat, iar Premiul Bonton Palace, gazda noastra la Gala Finala, a fost acordat Andreei Ichim, concurenta cu numarul 3.
Au fost emotii, s-a trecut rapid peste ele, au fost momente intense de fericire, dar si de tristete, juriul a fost foarte atent în acordarea notelor, fetele s-au simtit bine (pentru unele dintre ele, Miss Teenager Romania 2010 a fost primul concurs de miss la care au participat), au prins mult mai multa încredere în fortele proprii, iar ceremonia de acordare a premiilor s-a încheiat sub un ropot de aplauze din partea publicului.
România trimite o Regina a Frumusetii în Costa Rica. Sa îi tinem pumnii mai departe!!!


Adauga acest link pe  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: