4 out of 5 teenager recommend this WordPress.com site

Emma Dumitrescu, o tânara de 16 ani din Bucuresti, a câstigat sâmbata seara (17 iulie) Marele Premiu în cadrul Galei Finale a Miss Teenager Romania 2010, primul concurs de frumusete pentru adolescente. Emma va reprezenta România la Marea Finala Miss Teenager Universe 2010 care va avea loc pe 17 octombrie în Costa Rica.

Alaturi de Emma Dumitrescu, care a primit si Premiul Presei, pe podiumul Miss Teenager Romania 2010 au mai urcat câstigatoarele Premiului II – Aura Alexandra Giurca (18 ani) din Craiova si Premiului III – Eugenia Moise (18 ani) din Brebeni, judetul Olt. Cristina Prunescu (14 ani) din Bucuresti a obtinut titlul de Miss Congeniality,  Roxana Andra Pop (16 ani) din Oradea a câstigat premiul Miss Fotogenie, iar peste 7000 de fani si fane Miss Teenager Romania 2010 au decis, prin voturile de pe site-ul oficial http://www.missteenagerromania.com, ca Premiul de Popularitate sa mearga la Andrada Borches (19 ani) din Oradea. Gazda Finalei si partenerul evenimentului, terasa Bonton Palace din Herastrau, a acordat un premiu surpriza Andreei Ichim din Tulcea, Miss Bonton Palace 2010.

Gala Finala Miss Teenager Romania 2010 a fost prezentata de cunoscutul om de televiziune Cabral Ibacka si de Bianca-Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009. Oana Paveluc, proaspat încoronata Miss Universe Romania 2010, a fost cea care i-a înmânat Emmei Dumitrescu Trofeul de Miss Teenager Romania 2010.
Probele de concurs au inclus tinuta de zi, costumul de baie, tinuta de seara si interviul de personalitate. Cei prezenti au avut parte de surprize precum recitalurile artistilor Deep Central si Julie si o prezentare de moda cu prima colectie sport-couture a designerului Rita Muresan, organizatorul evenimentului.
Cele 20 de finaliste care au participat la Gala Finala au fost selectate din peste 300 de fete înscrise în cadrul preselectiei nationale de pe 5 iulie. În cantonamentul de sapte zile de la Hotel Novotel, finalistele au fost consiliate, în drumul lor catre podium, de profesionisti din mai multe domenii. În pauzele programului de pregatire finalistele au vizitat Centrul Vechi al Capitalei, Palatul Parlamentului, Muzeul Taranului Român si au donat jucariile lor cele mai dragi micutilor de la Casa de Copii Sf. Iosif.
Juriul competitiei a avut o componenta internationala si a fost format din Rita Muresan (Presedintele Juriului), Alberto Righini (Flash Model Management – Vice-presedintele Juriului), Ilinca Brânzei (Sensation Events), Mike Costache (Organizatia Miss Universe România), Dana Savuica, Mirela Vescan (Make-up Artist), Philippe Drivon (Novotel), George Gelatu (Apa Nova), Cristina Chira (Miko Beauty Center), Horia Constantinescu (Bonton Palace), Loredana Croicia (Baneasa Shopping City).
Premiul Presei a fost acordat de Juriul Presei, format din Mircea Solcanu (Acasa TV), Irina Ungureanu (Agentia de Presa Mondena), Luana Ungureanu (Revista VIP), Cristina Turnagiu (PR si Comunicare), Valentin Roman (Grupul Adevarul).
Miss Teenager Romania este un eveniment organizat de Rita Muresan si produs de Sensation Events. Eveniment promovat de Brightness.

Pentru informatii suplimentare:
http://www.missteenageruniverse.ro
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Maggie Chitoran – Project Support Executive.
0755.070.035

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: