4 out of 5 teenager recommend this WordPress.com site

Friday, 08 October 2010 13:51 administrator “Totul este superb: oamenii sunt foarte amabili si sociabili, iar soarele ne zâmbeste la fiecare pas”” Cuvintele Ritei Muresan rasuna pline de optimism dupa un zbor de aproximativ 18 ore, cu escala la Frankfurt, unde, desi “am asteptat 3 ore, am mâncat o înghetata suuuuuper delicioasa, iar apoi am urcat în avionul care ateriza în Republica Dominicana”.

Ora la care delegatia României atinge solul pur al “Coastei Bogate” este 8:30 dimineata, biroul de receptie al Hotelului Ramada, gazda oficiala a concursului de frumusete Miss Teenager Universe 2010 si a cantonamentului celor 40 de regine ale frumusetii din întreaga lume.

“Limba lor oficiala este spaniola, putini oameni înteleg engleza, localnicii se uitau la noi ca la extraterestrii :D”” ne povesteste Emma, devenita experta în mânuirea ghidului de conversatie în limba spaniola.

“Costaricanii sunt niste adevarati ‘ticos’ adica oameni foarte prietenosi, foarte saritori, linistiti, educati si pasionati de protejarea naturii. Hotelul Ramada este foarte frumos si în interior si la exterior, avem o piscina superba, cu Jacuzzi si scaune în apa cu masute, palmieri si mini insulite. Ne-am îndragostit de acest decor”.

Iar cum o poza face cât 1000 de cuvinte, avem promise primele imagini din Costa Rica, pe care le-asteptam cu nerabdare. Sa le tinem pumnii fetelor. Voturile pe site-ul oficial al Miss Teenager Universe 2010 ramân deschise – Emma Dumitrescu atinge pragul de 10.000 de voturi, ajungând astfel pe locul 4 în preferintele publicului international. Înca mai puteti vota, vrem 5 stele pentru Emma, pentru ca sansele României de a intra în primele 12 finaliste ale lumii sunt mai reale ca niciodata. Cantonamentul finalistelor este de-abia la început, Gala Finala undeva dupa colt, iar noi suntem alaturi de România pâna la capat.

“Va fi un concurs foarte dificil, dar pentru moment, Costa Rica ne zâmbeste stralucitor din buza oceanului Pacific; acum stam pe un sezlong la soare si ne gândeam la voi.”

Besos & besos, România.
Cu drag, Rita & Emma.

Last Updated ( Friday, 08 October 2010 14:02 )  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: